Heb je een project waar we je mee kunnen helpen?

PLEINPLAKKERS

PLEINPLAKKERS: MET KLEIN BUDGET VEEL TOEGEVOEGDE WAARDE OP HET SCHOOLPLEIN

Met pleinplakkers creëert u op een eenvoudige wijze een fleurig speelplein. Pleinplakkers dagen kinderen uit om lekker samen te spelen en te bewegen. Op een kleurrijke en veelzijdige manier wordt uw speelplein opgevrolijkt en de fantasie van kinderen geprikkeld om hun eigen spel te spelen.

 

PLEINPLAKKERS VOOR ACTIEF EN LEERZAAM SPELEN OP DE SPEELPLAATS

Pleinplakkers fleuren niet alleen de saaie grijze tegels van een speelplein op, ze vormen ook een leuk aanvullend speelelement voor op een speelplaats. Naast spelletjes als Twister, Mens-erger-je-niet of Koning-Keizer-Admiraal, zijn er ook verschillende leerzame speelfiguren verkrijgbaar waarbij letters en cijfers een hoofdrol spelen. Denk hierbij aan een cijferslang of het alfabetspel waarmee u allerlei spelletjes kunt bedenken om te oefenen met letters en cijfers.

 

PLEINPLAKKERS VOOR SPORTACTIVITEITEN

Pleinplakkers kunnen ook gebruikt worden om een sportveld op een plein af te bakenen. Kies hiervoor uit verschillende diktes en kleuren in lijnen. Hiermee maakt u eenvoudig een voetbal-, tennis-, basketbal- of volleybalveld zonder aan de slag te moeten met betonverf.

 

PLEINPLAKKERS KOPEN

Aan het einde van het schooljaar krijgen wij regelmatig aanvragen voor speelelementen met een klein prijskaartje. Dit bijvoorbeeld omdat groep 8 afscheid neemt en graag een leuk aandenken aan de school wil schenken of omdat er nog een beetje geld over is. Ook zonder grote investeringen is het mogelijk om het schoolplein op te fleuren en van meer speelwaarde te voorzien. Pleinplakkers zijn relatief eenvoudig zelf op de speelplaats aan te brengen. Besluit u dit zelf te doen dan krijgt u hiervoor een uitgebreide handleiding. Laat u de pleinplakkers aanbrengen door onze leverancier, dan vindt u hiervan de prijs bij ieder product staan. Bij het zelf aanbrengen, heeft u alleen fabrieksgarantie op het product zelf. Laat u ze aanbrengen dan geldt 1 jaar garantie van de leverancier voor het aanbrengen. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

 

Voor al uw Projecten

Speeltoestellen met certificaat / Reparatie van speeltoestellen / Parkstraatmeubilair / Pleinplakkers / belijning / Bedrijventerreinen / Kunstgras / Blokhutten / Prielen / Garages / Carports / Schuttingen / Pergola’s / Vlonders

Duurt slechts een paar seconden!

Willie Dixonstraat 17 – 4337 PK Middelburg – 06-20975537

Of bezoek onze Facebook pagina: van Doorn speeltoestellen

Copyright 2012 – 2017 Bestratingsbedrijf van Doorn | All Rights Reserved | Ontwerp en realisatie  Tommie van Dorst | info@vandoorn-zuidwest.nl