Heb je een project waar we je mee kunnen helpen?

PLEINPLAKKERS

PLEINPLAKKERS: MET KLEIN BUDGET VEEL TOEGEVOEGDE WAARDE OP HET SCHOOLPLEIN

Met pleinplakkers creëert u op een eenvoudige wijze een fleurig speelplein. Pleinplakkers dagen kinderen uit om lekker samen te spelen en te bewegen. Op een kleurrijke en veelzijdige manier wordt uw speelplein opgevrolijkt en de fantasie van kinderen geprikkeld om hun eigen spel te spelen.

PLEINPLAKKERS VOOR ACTIEF EN LEERZAAM SPELEN OP DE SPEELPLAATS

Pleinplakkers fleuren niet alleen de saaie grijze tegels van een speelplein op, ze vormen ook een leuk aanvullend speelelement voor op een speelplaats. Naast spelletjes als Twister, Mens-erger-je-niet of Koning-Keizer-Admiraal, zijn er ook verschillende leerzame speelfiguren verkrijgbaar waarbij letters en cijfers een hoofdrol spelen. Denk hierbij aan een cijferslang of het alfabetspel waarmee u allerlei spelletjes kunt bedenken om te oefenen met letters en cijfers.

PLEINPLAKKERS VOOR SPORTACTIVITEITEN

Pleinplakkers kunnen ook gebruikt worden om een sportveld op een plein af te bakenen. Kies hiervoor uit verschillende diktes en kleuren in lijnen. Hiermee maakt u eenvoudig een voetbal-, tennis-, basketbal- of volleybalveld zonder aan de slag te moeten met betonverf.

PLEINPLAKKERS KOPEN