Heb je een project waar we je mee kunnen helpen?

Pleinplakker

Ook leuk op uw plein!  Pleinmarkering of pleinplakker

Pleinmarkering, ook bekend als Pleinplakkers of Pleinmarker daagt kinderen uit om in de pauze lekker samen te spelen; stap voor stap, sprong voor sprong.

Plein plakkers zijn ook echte speelprikkels; speelprikkels zetten kinderen aan tot spel, waarbij ze hun eigen fantasie gebruiken.

Pleinmarkering is een milieuvriendelijke, kleurrijke permanente markering met grenzeloze mogelijkheden. Het materiaal van de pleinplakkers is ook bij u al vast bekend!

U komt het op de weg tegen als strepen, haaientanden, verkeersborden en aanwijzingen etc.

Pleinplakkers worden op een eenvoudige wijze met een krachtige gasbrander op het plein (ondergrond betontegels, straatstenen, of asfalt) aangebracht.

Schoon en snel te plaatsen met een gasbrander.

Leuke kleuren die uw schoolplein opvrolijken.

De Pleinmarkers zijn in vele vormen verkrijgbaar; hinkelbanen, sportveldbelijning, dierfiguren, gezelschapspellen voor op het plein etc.

Een schoolplein voorzien van deze pleinmarkering ziet er eenvoudigweg goed uit!  kijk snel verder voor een leuke hinkelbaan of hinkelpad.

 Deze speelprikkels vinden naast de schoolpleinen hun weg binnen de gemeente als beweegpad of als aanvulling op een speelstoep.

 

Voor al uw Projecten

Speeltoestellen met certificaat / Reparatie van speeltoestellen / Parkstraatmeubilair / Pleinplakkers / belijning / Bedrijventerreinen / Kunstgras / Blokhutten / Prielen / Garages / Carports / Schuttingen / Pergola’s / Vlonders

Duurt slechts een paar seconden!

Willie Dixonstraat 17 – 4337 PK Middelburg – 06-20975537

Of bezoek onze Facebook pagina: van Doorn speeltoestellen

Copyright 2012 – 2017 Bestratingsbedrijf van Doorn | All Rights Reserved | Ontwerp en realisatie  Tommie van Dorst | info@vandoorn-zuidwest.nl